Canva Branding

kurzus

Alakítsd ki egységes és egyedi, ügyfélvonzó online megjelenésed könnyedén!

Te is saját magad készíted az online megjelenéshez szükséges kreatívokat a Canvában?

Bodó Renáta Anna Canva szakértő a Instagram sablont szerkeszt

Akár órákat is eltöltesz grafikák keresésével és kattintgatással, hogy csodaszépet és lenyűgözőt alkoss? Keresel, kutatsz, próbálkozol, de valahogy nem akar összeállni az egységes kép? Talán sokszor érzed, hogy hiábavaló volt a belefektetett munka, mert nem vagy elégedett az eredménnyel.

Ugyanakkor már rég elvesztél a számtalan bevezetett újdonság tengerében. Sőt, a folyamatos újítások inkább frusztrálnak, mert nincs időd mindent egyesével kipróbálni. 

Pedig mennyi szuper funkciója van a Canvának! Milyen jó is lenne, ha a kreatív online tartalmak készítése egy laza kis rutin feladattá válna a mindennapjaidban. Ha átláthatnád és képes lennél tudatosan alkalmazni  a Canvában rejlő megszámlálhatatlan lehetőséget.

Ha büszkén tekinthetnél minden felületedre, mert a végeredmény is azt tükrözné, amit valójában meg szeretnél mutatni: a szakmai profizmusodat.

Hidd el, a Canva profi használata nem csak a grafikusok kiváltsága!

A Canva Branding Kurzuson megmutatom neked, hogy hogyan készítheted el kreatív tartalmaidat könnyedén és hatékonyan, felesleges időpocsékolás nélkül. Elárulom azokat a trükköket és praktikákat, melyekkel te is könnyűszerrel hozhatsz létre a szakmai profizmusodat is tükröző, csodás alkotásokat. Tarts velem, és tanuld meg profi szinten kezelni a Canvát, hogy olyan online megjelenésed legyen, ami lenyűgözi a látogatóidat – minden felületen.

Canva tanfolyam
KÉPZELD, ÉN IS UGYANEBBEN

a cipőben jártam

2021. májusában indítottam el a vállalkozásomat. Akkoriban social media managementtel foglalkoztam és természetesen a Canvát használtam. Már akkor is nagyon tetszett ez a felület, imádtam vele dolgozni. A funkcióit viszont nem tudtam jól kihasználni, így 1 heti tartalom elkészítése akár napokig is eltartott.

Sajnos nagyon hamar véges lett a kapacitásom, ráadásul a hétvégéken is dolgoznom kellett. És az állandó időhiány miatt saját egységes arculattal sem rendelkeztem. Idővel sajnos a megrendeléseim is csökkenni kezdtek. És ez volt az, ami megkongatta a vészharangot.

Rá kellett jönnöm, hogy hiába a kreativitás és a lendület. A bonyolult munkafolyamatok sokasága és a profi megjelenés hiánya bizony rányomta bélyegét a vállalkozásom jövőjére.

Úgy döntöttem, hogy kialakítom a saját online megjelenésemet és elkezdek különböző platformokra folyamatosan tartalmakat gyártani  a Canvában. A feladatom nem lett kevesebb, sőt! Megannyi tanulással töltött éjszaka és több száz törölt Canva terv áll a megszerzett tudásom mögött. De megérte.

A rengeteg kutatómunkának és saját tapasztalataimnak köszönhetően ma már tökéletesen átlátom a Canva felületét. Sőt, hatékonyabban kezelem, mint valaha. 

Mindenhol azonos arculati elemekkel vagyok jelen. Az online megjelenésemet a célközönségem nemcsak azonnal felismerhetőnek, de gyönyörűnek és profinak is tartja. Gyakorta kapok elismerő üzeneteket és ügyfélmegkereséseket: „én is ilyet akarok” kéréssel.

Szia, Reni vagyok!

Digitális tartalomkészítő és Canva szakértő. Az első és legnagyobb magyar Canva közösség alapítója, hivatalos Canva nagykövet, azaz Empower Canvassador. Küldetésem a program hatékony használatának népszerűsítése. Célom, hogy minél több tartalomkészítővel megismertessem azokat a kipróbált gyakorlati lépéseket és módszereket, melyek az én sikereimet is elősegítették.

Szeretem és csodálom a Canva által nyújtott hihetetlen mennyiségű kreatív lehetőséget, melyek használata óriási potenciált jelenthet minden vállalkozás sikerében. Ez egy olyan folyamatosan fejlődő eszköz, ami számtalan lehetőséget nyújt nekünk vállalkozóknak márkánk népszerűsítésére és bevételeink sokszorozására egyaránt.

Tapasztalatból tudom, hogy a sikerhez viszont elengedhetetlen az a professzionális megjelenés, melynek kialakítása grafikai ismeretek nélkül bizony sokaknak okoz nehézséget.

Canva tanfolyam

Ügyfélvonzó, bevételnövelő

online megjelenés, felesleges körök nélkül

Szeretném, ha te is könnyedén létre tudnád hozni azt a profi megjelenést, ami eddig csak a képzeletedben élt. Mindezt anélkül, hogy be kellene járnod azt a hosszú utat, ami engem elvezetett idáig.

Ezért a – kimondottan digitális tartalmakat készítőknek összeállított – Canva tanfolyam leckéiben egyesével mutatok meg neked minden lépést, és olyan apró trükkök sokaságát, melyekkel garantáltan megkönnyítem számodra az alkotást.

Tőlem minden segítséget megkapsz, hogy felesleges körök és görcsölés nélkül készíthesd el magadnak ügyfélvonzó és bevételnövelő, professzionális megjelenésed szinte bármely online felületen.

ITT TALÁLKOZHATTÁL MÁR VELEM:

A CANVA BRANDING KURZUS

biztosan neked való, ha:

*Amennyiben nem rendelkezel Canva Pro hozzáféréssel, megkapod az én linkemet, melyen keresztül 30 napig ingyenesen használhatod azt. Ha csapatban használod a Canvát, kérhetsz jogosultságot a tulajdonostól arculatszerkesztésre.

Mit kapsz tőlem a tanfolyamon?

Nézz be a tanulói felületre!

A GYORS ÉS HATÉKONY MUNKÁT ELŐSEGÍTIK

azok a bónuszok is, melyek mindenképpen a tiéd lesznek:

100 db stock fotó szett

Színek szerint csoportosítva gyűjtöttem össze a legszebb stock fotó kollekciók keresőszavait a Canvában, melyek használata garantálja az egységes online megjelenést.

50 db elem kulcsszó

A legesztétikusabb grafikai elemekhez vezető kulcsszavak listája is a tiéd lesz, így nem kell majd azon gondolkoznod, hogy a használni kívánt elemhez milyen kifejezéseket írj be a keresőbe.

A legtrendibb alkotók

A legtrendibb Canva alkotók neveit és az elérhetőségüket is kilistáztam, ezért trendi és igényes sablonok után sem kell egyáltalán kutakodnod.

A TÖKÉLETES VÉGEREDMÉNYT

a látványterv sablonok is garantálják!

Mielőtt az oktató anyagaim alapján elkészített grafikákat beállítanád élesben az Instagramon és a Facebookon, letesztelheted a látványterv sablonok segítségével, hogy hogyan fognak mutatni élesben. Így ha bármilyen hibát észlelsz, lesz alkalmad arra, hogy kijavítsd anélkül, hogy mások észrevennék.

Visszajelzések a kurzus tanulóitól

A kurzus elvégzése után újjászületik online megjelenésed, mert:

Képes leszel megtervezni saját arculatodat (Deluxe csomag esetén). Ismerni fogod a moodboard készítésének, a színpaletta kialakításának és a betűtípusok kiválasztásának módszereit. Megtervezheted saját logódat, brand boardodat és be tudod majd állítani arculati csomagodat.

Tisztában leszel azokkal a legfontosabb grafikai szabályokkal, melyek a profi megjelenéshez mindenképpen szükségesek.

Az online arculati elemek és sablonok létrehozásával és beállításával egységes közösségi média megjelenést fogsz tudni elérni a különböző platformokon.

A titkos sablon-, elem- és fotókereső technikák és sablonkészítő trükkök segítségével gyorsan és könnyedén össze tudod majd állítani saját arculatodhoz illő sablonkészletedet. Ezt ezután bármikor előveheted és variálhatod kedvedre.

Meg fogod tudni tervezni és elkészíteni egységes és lenyűgöző Instagram feededet és highlight borítóidat. Tudni fogod, hogy milyen a jó profilkép és hogyan kell létrehozni Canvában, hogy megnyerő fotó várja látogatóidat az Instagram, Facebook és LinkedIn oldalaidon egyaránt.

Tisztában leszel a legnépszerűbb közösségi média poszt típusokkal, megtervezésükkel és elkészítésük módjával.

Magabiztosan tudsz majd reels videót készíteni, a reelsekhez borítóképet tervezni.

El fogod tudni készíteni bármilyen Facebook oldal, esemény, vagy csoport egységes, arculatra szabott borítóképét.

A hirdetési kreatívok sem fognak többé gondot okozni, akár mockuppal akár animálva szeretnéd őket megvalósítani.

Könnyedén készíthetsz tartalmakat Pinterestre is, mert ismerni fogod a borítóképek és pinek készítésének praktikus trükkjeit.

E-mail marketinged dizájnja profizmust és magabiztosságot fog tükrözni a fejléctől a képeken és ikonokon át, egészen az aláírásig.

Olyan egyedi, máshol nem látott megoldások birtokába jutsz (pl. rögzített carousel, saját Instagram gif készítés, gyors létrehozás), melyek használatával garantáltan kiemelkedhetsz megjelenéseddel versenytársaid közül.

A tanfolyam elvégzése után

nem is lesz más dolgod, mint gyártani a tartalmakat, bezsebelni az elismeréseket és időpontot szorítani naptáradban az új ügyfelek részére is. Észre fogod venni a változást. Az egységes vizualitás nemcsak kellemes esztétikai élményt jelent, hanem profizmust is tükröz. Ezáltal magasabb szintre pozicionálhatod vállalkozásodat és magasabb árat kérhetsz szolgáltatásaidért. Ugye, milyen jól hangzik?

Válaszd ki, hogy mire van szükséged:

DELUXE CSOMAG

84.990 FT

BASIC CSOMAG

54.990 FT

Gyakran Ismételt Kérdések

Ezt a Canva tanfolyamot olyan Canva felhasználóknak készítettem, akik már ismerik a Canva alapvető funkcióit. Tehát ha már regisztráltál a Canvába és kipróbáltad a szerkesztőfelületét, akkor itt a helyed a kurzuson!

Számodra is sok hasznos ismeretet adok át a tanfolyamban, azonban az oktatáson kimondottan a digitális termékekhez passzoló grafikák készítésére fókuszálunk.

Nem vagyunk egyformák, ezért én nem szabok ennek határokat. Így a tanfolyam elvégzésének időtartama csak tőled függ. A vásárlással egyben megkapod a teljes tudásanyagot, melyben a videók hossza összesen 4 és fél óra Deluxe csomagban. Témáktól függően megválaszthatod akár a sorrendet is, és ráadásul a saját tempódban haladhatsz vele, illetve bármikor újra előveheted.

Noha hivatalosan is felnőttképző vagyok (a nyilvántartási számom: B/2022/001368) ez az oktatás nem bejelentés köteles a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben, ezért hivatalos FAR tanúsítványt nem állítok ki. A tanfolyam után készült munkáid viszont egyértelműen tanúsítani fogják a megszerzett tudást, ebben biztos lehetsz. 🙂

Örökös hozzáférést biztosítok a tanfolyamhoz, így bármikor visszanézheted az oktatás anyagát. Sőt, folyamatosan bővíteni és frissíteni is fogom azért, hogy mindig naprakész lehess.

Ha attól tartasz, hogy nem leszel elégedett a kurzussal, azt javaslom, vedd fel velem a kapcsolatot a hello@renatanna.hu címen. Őszintén válaszolok minden kérdésedre és megbeszéljük, neked való-e ez a tanfolyam. Tisztázzunk le mindent előre, hogy ne érhessen csalódás.