Canva GYORSTALPALÓ KEZDŐKNEK

Sajátítsd el az alapokat egy óra alatt a Canva nagykövetétől, és ismerd meg azokat trükköket, melyekről máshol nem beszélnek! Használd te is magabiztosan a Canvát online tartalmaid elkészítéséhez!

Kezdőként bizonytalan vagy a Canva használatát illetően?

Vagy már valamennyire ismered ezt a remek grafikai eszközt, de egy kis iránymutatás mégiscsak jól jönne?

Ma már egyre többen tudják, hogy a Canva egy rendkívül hasznos és sokoldalú kreatív szoftver a kisvállalkozók kezében. Azonban könnyű elveszni a részletek közt a számtalan lehetőség és milliónyi apró funkció tárházában.

Ugyanakkor a kreatív, ízléses grafikai tartalmak napjainkban egyszerűen elengedhetetlenek az online jelenléthez, és ami vállalkozóként a legfontosabb: az ügyfélszerzéshez és értékesítéshez.

Rengeteg ingyenes anyag és tutorial videó elérhető az interneten is a Canva használatát illetően, a keresés és a tanulás azonban sok időt vesz igénybe. Sőt, az sem biztos, hogy pont azokra a kérdésekre kapsz választ, amik igazán érdekelnek.

Próbáltál már drogériában új parfümöt választani?

Százféle illat és kompozíció lehetősége hever az orrod előtt, és te szeretnéd mindet kipróbálni. Tudod, jó helyen vagy ahhoz, hogy valami rendkívülit és magával ragadót válassz, ezért illatolsz, próbálgatsz lelkesen, de a végén mégis összekuszálódik minden.

És csak állsz ott tanácstalanul a rengeteg szebbnél szebb üveg és a zavaros illatfelhő tengerében, és elmegy a kedved az egész vásárlástól. Pedig mennyi időt eltöltöttél vele – teljesen fölöslegesen.

Alapvető ismeretek hiányában a Canva is egy átláthatatlan rengetegnek tűnhet.

A felületre lépve talán te is úgy érzed magad, mint egy sűrű esőerdőben és csak kapkodod a fejed a rengeteg funkció láttán. Elakadsz, kattintgatsz, de nem jössz rá egyből a megoldásra. Próbálsz segítséget kérni, az azonban vagy pénzbe kerül, vagy sok-sok időbe.

Azt is érezheted, időpazarlás az egész, hiszen nincs is szükséged és energiád az összes funkció megismerésére, mert te egyszerűen csak szeretnél belevágni a tervezésbe.

Tarts velem, és én bevezetlek a Canva fantasztikus világába!

Az 5 napos gyorstalpaló minikurzuson megmutatom neked azokat az alapvető lépéseket és megoldásokat, melyekkel te is könnyedén, fölösleges idő és energia ráfordítása nélkül, akár azonnal nekiláthatsz kreatív tartalmaid elkészítéséhez.

Ingyenes Canva gyorstalpaló tanfolyam kezdőknek

Mire számíthatsz a minikurzuson?

5 db logikusan felépített, teljesen ingyenes leckére

A regisztrációt követően 5 napon át, 24 óránként e-mailben kapod meg az aznapi leckédet.

Bónuszként egy szuper Canva Kisokosra

Ezt a letölthető tudásanyagot a későbbiekben is bármikor előveheted, hogy egyedi grafikáid elkészítése és megosztása zökkenőmentes legyen.

Az ingyenes verzióban is használható megoldásokra

Nem szükséges, hogy Pro előfizetésed legyen. Az összes bemutatott eszközt tudod alkalmazni az ingyenes verzióban, a tananyagokat is abban készítettem.

A saját napirendedbe illeszthető, gyorsan feldolgozható tananyagra

A 10-20 perces videós anyagokat úgy állítottam össze, hogy akár a reggeli kávéd mellett vagy az ebédszünetedben, esetleg a gyermeked alvásidejében is könnyedén feldolgozhasd. Az oktató felületet pedig asztali gépről és mobilról is eléred.

Azonnal hasznosítható, könnyen elsajátítható ismeretekre

Nem kell az idődet pazarolni haszontalan elméleti információkra és fölösleges kattintgatásokra. Lényegretörő, gyakorlatias tanácsokkal látlak el és kimondottan azokat az alapvető funkciókat ismertetem meg veled, melyekre tényleg szükséged van a magabiztos kezdéshez.

Válaszokat a sehol nem említett, kardinális felhasználói kérdésekre

Olyan technikai kérdésekre is választ kapsz, melyek a legtöbb felhasználó körében felmerülnek. Ezek az információk csak nagyon kevés helyen hangzanak el, sokszor még tanfolyamokon sem említik őket, pedig ismeretük nélkülözhetetlen a Canvát használók számára.

Ők már magabiztos Canva felhasználók

Nézd csak mit mondtak nekem!

Ismersz már engem?

Szia, Reni vagyok, digitális tartalomkészítő és Canva szakértő. Az első és legnagyobb magyar Canva közösség alapítója, hivatalos Canva nagykövet, azaz Community Canvassador.

Küldetésemnek érzem a program hatékony használatának népszerűsítését a vállalkozók körében. Ez a folyamatosan fejlődő eszköz, számtalan lehetőséget nyújt a márkahangunk ízléses kifejezésére és a bevételeink megsokszorozására egyaránt.

Annak idején én is grafikai képzettség nélkül – volt szociális munkásként – kezdtem. Azonban sikerült olyan vizuális látványvilágot kialakítanom magamnak a Canva segítségével, mellyel elértem, hogy széles körben ismert és elismert szakértő legyek a területemen.  

Hiszem, hogy ez számodra sem lehetetlen.

Ingyenes Canva tanfolyam

A sikerhez vezető út első lépése a Canva alapjainak ismerete.

Rengetegen kérték is már tőlem, de többek között azért hoztam létre ezt a minikurzust, mert szeretném, ha minél többen követhetnék a példámat. Megismerjék és használják ezt a fantasztikus felületet, hogy az ízléses és kreatív online megjelenésükkel még több ügyfelet és bevételt szerezzenek.

Ingyenes Canva tanfolyam

Honnan tudom, hogy mire van szükséged?

300-nál is többen tanultak már a segítségemmel.

Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy milyen tempó és logikai sorrend szerint kell felépítenem a tananyagokat ahhoz, hogy a gyakorlatban is könnyedén hasznosítani tudd.

Ismerem az összes kérdést, ami felmerülhet benned.

A legnagyobb magyar Canva közösség alapítójaként, több mint 2 éve rendszeresen fordulnak hozzám a felhasználók azokkal a kérdésekkel, melyek a kezdeti időszakban akadályként gördülnek eléjük a felület használatát illetően.

Ingyenes Canva tanfolyam

Én is vállalkozó vagyok, átérzem a helyzetedet.

Ha saját magad készíted el az online megjelenésedhez szükséges grafikákat, azzal bizony pont azt nyered meg, amivel vállalkozóként hadilábon állhatsz: az idődet és pénzedet.

Egyrészt jelentős összegeket takarítasz meg, melyeket vállalkozásod elindítására, vagy fejlesztésére fordíthatsz. Másrészt nem kell alvállalkozóval bajlódni, egyeztetni és izgulni, hogy teljesíti-e határidőre a megbeszélteket.

A Canvával a magad ura lehetsz, és ez most semmi másba nem kerül neked, csupán egy regisztrációba és lelkesedésbe.

Ingyenes Canva tanfolyam

Gondolom neked is fenntartásaid vannak az ingyenes kurzusokkal kapcsolatban.

Felmerülhet benned, hogy valóban azt kapod-e, amit ígérek, hiszen nem kérek érte semmit. Tudnod kell, hogy én szívügyemnek tekintem a szemet gyönyörködtető vizuális tartalmak fontosságának népszerűsítését, és a Canva funkcióinak tudatos használatát. Instagram oldalamon közel 5.000 követővel osztok meg rendszeresen ingyenes, de hasznos és azonnal bevethető tippeket és trükköket a Canva használatát illetően.

Ugyanakkor azt is tapasztalom, hogy vállalkozóként sokszor hatalmas erőfeszítést és rengeteg időt jelent a saját tartalmak előállításához szükséges ismeretek megszerzése és rendszerezése. Épp ezért gyűjtöttem össze ebben a kurzusban minden szükséges információt, ami a magabiztos elinduláshoz nélkülözhetetlen.

A kurzus neked való, ha…

A kurzus NEM neked való, ha…

NÉZD ÁT, MIRŐL IS SZÓL

a Canva Gyorstalpaló Kezdőknek!

Sajátítsd el te is magabiztosan a

Canva alapjait az ingyenes, 5 napos minikurzuson!

Regisztrálj most és máris küldöm az első leckét, hogy mielőbb felzárkózhass a magabiztos Canva felhasználók táborába!