SZEMÉLYRE SZABOTT

segítségre vágysz?

Inst búcsút a Canvában töltött felesleges köröknek, és készítsd el percek alatt az Instagramhoz szükséges bejegyzéseket a tartalomstratégiádnak megfelelően! 

Nő háttal a Canvát használja laptopon
FOLYAMATOSAN SZERETNÉL

jelen lenni az Instagramon?

Szeretsz tartalmakat gyártani, de az állandó ötletelés és szövegírás mellett már nem marad időd és energiád a grafikai feladatokra?

Esetleg úgy érzed, hogy nincs elég érzéked a látványos kreatívok alkotásához a Canvában?

Az Instagram design sablon csomagokat pont neked találtam ki! Ez egy tökéletes megoldás számodra akkor, ha egyedi tervezésű, a vállalkozásod arculatának és tartalmainak megfelelő posztokat és storykat szeretnél készíteni gyorsan és egyszerűen a programban!

Spórolj meg rengeteg időt!

Ne bajlódj feleslegesen Canva sablonok felkutatásával és testreszabásával, csak azokat használd, melyekre tényleg szükséged van. A személyre szabott sablonok ezt a célt szolgálják.

Készíts el több heti tartalmat!

A sablon csomagok átvétele után több ügyfelem is arról számolt be, hogy egy havi tartalmat is gyorsan és könnyedén létre tudtak hozni a megtervezett sablonjaimnak köszönhetően, annyira inspirálták és motiválták őket a kreatívok.

Szerezz még több ügyfelet!

A magas színvonalú online jelenléted az ideális ügyfelednek is fel fog tűnni. Ha aktívan használod a sablonokat az Instagramon, akkor elköteleződnek melletted és a vásárlóiddá válnak az értékes és hasznos tartalmaid miatt!

MINDEZT A SAJÁT

tapasztalataim is igazolták!

Amikor elkezdtem az Instagramra posztolni, akkor még nem volt jól kialakított arculatom és tartalomstratégiám, csak ad hoc módon készítettem a bejegyzéseimet.

Fél napok is elteltek úgy, hogy csak egy darab posztot készítettem el. Ebből lett elegem, és megterveztem az ízléses sablon készletemet, melynek használata óta nem csak több heti kreatívot tudok elkészíteni, de a követőim száma is folyamatosan nő. 

Ezért is ajánlom mindenkinek ezt a megoldást, mert tényleg a leghatékonyabb és legeredményesebb tartalomkészítési eszköz, és az ügyfeleimnél is bevált! A galériában a sablonjaim alapján készített posztjaikat láthatod a hatalmas átalakulásuk mellett!

CSOMAGAJÁNLATOK

Instagram Design

Bronz

60.000
 • feed tervezés
 • látványterv sablon
 • 18 db szimpla poszt
 • 3 db lapozós poszt
 • videós útmutató
 • stock fotók

Ezüst

75.000
 • feed tervezés
 • látványterv sablon
 • 18 db szimpla poszt
 • 3 db lapozós poszt
 • videós útmutató
 • stock fotók
 • 5 db highlight borító
 • 3 db reels borító
LEGNÉPSZERŰBB

Arany

90.000
 • feed tervezés
 • látványterv sablon
 • 18 db szimpla poszt
 • 3 db lapozós poszt
 • videós útmutató
 • stock fotók
 • 5 db highlight borító
 • 3 db reels borító
 • 10 db story sablon

MIKOR VALÓ NEKED

az egyedi sablon csomag?

Akkor ajánlom neked a vállalkozásodra szabott sablonok használatát, ha:

Nő háttal a Canvát használja laptopon

ÍGY ZAJLIK A

közös munka

01

Ha találtál számodra szimpatikus csomagajánlatot, akkor töltsd ki a kapcsolat menüpontban található űrlapot! Itt a nevedre, a vállalkozásodra és a jelenlegi Instagram fiókodra vagyok kíváncsi.

02

Ezt követően elküldök emailben neked egy kérdőívet, melynek mentén pontos képet kapok rólad, a vállalkozásodról és az elképzeléseidről. Ez tartalmaz egy tartalomnaptár sablont is.

03

A kérdőív és a sablon kitöltése után egy szerződés tervezet küldök neked, melyben a közös munka feltételeit szabjuk meg, határidő és kifizetés tekintetében. A megrendelésed véglegesítéséhez 40% előleg kifizetése szükséges.

04

Ha mindez megtörtént, elkezdem a munkát a megbeszélt határidőn belül, és elküldöm neked az első pár tervet azért, hogy lásd, jó úton haladok-e és minden az elképzeléseidnek megfelelően zajlik.

05

Ha elfogadtad az összes tervet, akkor kiállítom a végszámlát és kifizetést követően egy átadó PDF dokumentumban küldöm a Canva sablonok linkjét, valamint az útmutató videót is.

KEDVES SZAVAK

az ügyfeleimtől

Gyakran Ismételt Kérdések

A feed tervezés azt jelenti, hogy a poszt sablonokon túl azt is megtervezem, hogy milyen sorrendben helyezd el őket – úgynevezett mintázat alapján -, így mindig esztétikus és egységes lesz az oldalad az Instagramon. Ehhez segítségként egy olyan Canva sablont is átadok, melyben te is folyamatosan kipróbálhatod, hogy hogyan fognak mutatni majd élesben a tartalmaid a látványterv segítségével. Ezt használom én is, és láthatod is őket a portfóliómban az Instagram feedek bemutatásakor.

A tökéletes megjelenéshez a highlight borító is elengedhetetlen, ami a 24 óráig megjelenő történetek összefoglalója. Ezeket a kis összefoglalókat az oldaladon (feededen) láthatod kis kör alakokban a névjegyed (bio) alatt.

Ha követed a trendeket, és kis rövid videókat posztolsz az Instán, akkor biztosan ismered a Reels fogalmát. Ezeket a tartalmakat is be lehet stílusosan illeszteni a feedbe, ehhez nyújtanak segítséget a borítók.

Ebben az esetben egyedi csomagot állíthatsz össze magadnak, attól függően, hogy mire van szükséged. Például, ha csak 9 db poszt sablont szeretnél rendelni, akkor csak azt készítem el neked. Természetesen ekkor az árakról külön ajánlatot küldök neked.

A kérdőívben felmérem az igényeidet, hogy a legmegfelelőbb megoldásokat tudjam neked kínálni. Ehhez meg kell ismernem a vállalkozásodat, a célközönségedet, és azt is, hogy milyen stílusú megjelenésre vágysz.

A tartalomnaptárban pedig a posztolni kívánt tartalmak szövegét és formátumát szükséges megadnod.

 • Hogyan tudod megtervezni 18 tartalmadat előre? Határozz meg 4-5 témakört, amiről posztolni fogsz, és írd le hozzá az ötleteidet. Ezután a konkrét poszt ötleteket rendezd el a naptárban, – egymás után a témaköröket ugyanolyan sorrendben váltogatva-, így hamar el is készül a stratégiád! Azért van erre szükség a sablon tervezéséhez, mert sokkal jobban fogod tudni felhasználni őket a jövőben akkor, ha a különböző témák és formátumok mentén tervezem meg őket. Ez az összes ügyfelemnél bebizonyosodott. Ha mégis elakadnál ezzel kapcsolatban, akkor ingyenes online meeting keretében tudok segíteni, miután megkötöttük a szerződésünket. 

Maga a tervezési folyamat egyeztetéseket követően körülbelül 2 hetet vesz igénybe. Azonban az, hogy a megrendelésedet követően mikor tudom elkezdeni a munkád, változó, átlagosan 1,5 – 2 hónappal a tervezett használat előtt érdemes jelezned az igényed.

Ha még nincs arculatod, ne aggódj, én megtervezem neked! Ez nálam azt jelenti, hogy kialakítom a színpalettádat és meghatározom a betűtípusaidat, melyek nemcsak az Instagramon, de akár a jövőbeli honlapodon is jól fognak mutatni! Ennek az ára 20.000.-ft, a már említett szolgáltatásokat tartalmazza és egy arculati táblát is. Logó tervezést nem vállalok, mert a Canvában nem lehet vektorgrafikusan tervezni, ezért azt javaslom, hogyha logót szeretnél, akkor fordulj grafikus szakemberhez!

A LEGFRISSEBB PROJEKT

Inspiráló Nőiesség

Kinga nőiesség mentorként és stílustanácsadóként olyan hölgyeknek segít, akiknek fontos a fejlődés, a női lét megélése, az önismeret, és pozitívan állnak az élethez. Stílusban a letisztult, minimalista, elegáns és modern vonalat kedveli, amelyben finoman jelenik meg a női kifinomultság. Ennek megfelelően terveztem neki arculatot, Instagram feedet posztokkal és storykkal együtt a nemrégiben indult oldalához.

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY

a márkád online megjelenésének színvonalát magasabb szintre emeljük?

Töltsd ki a megrendelőlapot, és 1-2 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot emailben!