AZ IGÉNYES, ESZTÉTIKUS MEGJELENÉST

te is megérdemled!

Megtanítom neked, hogy hogyan alkothatsz kiemelkedő látványvilágot a vállalkozásodnak a Canvában.

BESZÉLJÜNK

őszintén!

Az első benyomás ugyanolyan fontos az online térben, mint a való életben, és ha itt vagy, akkor ezt már te is biztosan tudod.

Ezért regisztráltál a Canvába, mert magával ragadó kreatívokat szeretnél alkotni a célközönségednek, melyek tükrözik a márkád magas értékét és színvonalát és több bevételt is termelnek a vállalkozásodnak.

Azonban a lehetőségek végtelen tárháza miatt hamar elvesztél a programban, órákig tart egy-egy poszt elkészítése, és a végeredmény sem olyan lesz, mint ahogy azt elképzelted.

Bodó Renáta Anna Canva szakértő laptoppal ül

Ugye eltaláltam? Honnan tudom mindezt?

Bodó Renáta Anna Canva szakértő ül
ENGEDD MEG, HOGY

bemutatkozzak!

Bodó Reni vagyok, digitális tartalomkészítő és Canva szakértő, hivatalos Canva Empower Canvassador. Nem túlzás azt állítanom, hogy a Canva megváltoztatta az egész életemet! 

2021 elején mondtam búcsút az alkalmazotti létnek, és néhány hónap felkészülést követően elindítottam a vállalkozásomat, ahol social media managementtel foglalkoztam. 

Természetesen az ügyfeleimnek a Canvában alkottam a posztokat, de arra abszolút nem számítottam, hogy ennek köszönhetően kiemelkedő sikereket érhetek el!

Az történt ugyanis, hogy egyre több kérdés érkezett hozzám a program használatával kapcsolatban. Ekkor vált világossá számomra, hogy az igazi fanatizmusomnak köszönhetően jobban ismerem a Canvát az átlag felhasználóknál.

Ezért alapítottam az első magyar nyelvű Canva közösséget a Facebookon, hogy legyen egy olyan hely, ahol segíthetek a programban elakadóknak, és bemutathatom a legjobb tippeket és lehetőségeket, melyekkel az alkotás hatékony és eredményes lesz!

A "MINDEN, AMI CANVA! ZÁRT

csoportomban

ma már közel 10.000 fő tanul tőlem. Itt naponta találkozok azokkal a problémákkal, melyekkel a felhasználók küzdenek. A leggyakrabban feltett kérdések mentén dolgoztam ki azokat a szolgáltatásaimat, melyeket most már te is igénybe vehetsz!

Küldetésemnek érzem a program hatékony használatának népszerűsítését, hiszen ez egy olyan folyamatosan fejlődő eszköz, ami számtalan lehetőséget nyújt nekünk vállalkozóknak a márkánk népszerűsítésére és a bevételeink megsokszorozására egyaránt.

Azonban a sikerhez elengedhetetlen az általam sokszor emlegetett professzionális megjelenés, amit grafikai ismeretek nélkül sokaknak nehézség volt kialakítani.

Egészen mostanáig. Ha nálam tanulsz, többé nem lesz az. Hiszen fogom a kezedet, és végig vezetlek a sikerhez vezető úton!

Bodó Renáta Anna Canva szakértő ül
PRÓBÁLD KI 30 NAPIG

ingyen a Canva Pro verzióját!

Empower Canvassadorként affiliate linkkel rendelkezem. Ha a partnerlinkemen keresztül indítod el a próba verziót, akkor támogatni tudod, hogy a jövőben is sok ingyenes edukációs anyagot készítsek számodra.

ÍGY TUDOK NEKED SEGÍTENI

szolgáltatások

Bodó Renáta Anna Canva szakértő Canvát használ laptopon

ONLINE kurzusok

Saját tempóban elvégezhető online tanfolyamokkal segítem az esztétikus tartalmak gyors elkészítését.

Canva ingyen a laptopon

FACEBOOK CSOPORT

A legnépszerűbb Canva fórum, ahol bármikor felteheted a kérdéseidet, ha elakadtál a program használata közben.

Bodó Renáta Anna Canva szakértő Instagram feedje

instagram design

A vállalkozásodra és a tartalomstratégiádra szabott sablon csomagok az esztétikus és eredményes posztolásért.