TUDÁSANYAGOK

Tanulj a saját tempódban!

Megtanítom neked, hogy hogyan teheted a legegyszerűbbé a tartalomgyártást, hogy vállalkozóként azzal foglalkozz csak, amit igazán szeretsz.

AMIVEL ÉRDEMES KEZDENED

Tartalomtervező Minikurzus

Ha folyamatosan szeretnél jelen lenni az online felületeiden, de nincs időd állandóan a tartalomgyártással foglalkozni, akkor a tartalmaid tervezése megkönnyítheti a dolgodat. Ezen a kurzuson megmutatom a leggyorsabb és leghatékonyabb tartalomtervező módszert, hiszen tartalomterv nélkül nem érdemes elkezdeni a tartalomgyártást a Canvában!

A KÖVETKEZŐ LÉPÉS

Canva Branding Kurzus

Megmutatom neked, hogy hogyan készítheted el kreatív tartalmaidat könnyedén és hatékonyan, felesleges időpocsékolás nélkül. Elárulom azokat a trükköket és praktikákat, melyekkel te is könnyűszerrel hozhatsz létre a szakmai profizmusodat is tükröző, magával ragadó alkotásokat. Tarts velem, és tanuld meg profi szinten kezelni a Canvát, hogy olyan online megjelenésed legyen, ami lenyűgözi a látogatóidat – minden felületen.

EZ IS HASZNOS LEHET

Arculati checklist és mérettáblázat

Ebben az ebookban bemutatom a két legnépszerűbb platformon használt grafikák méretkövetelményeit, megismerheted azokat a biztonságos zónákat, melyeken belül érdemes elhelyezni a fontos tartalmakat a kreatívjaidon, minden terv típusnál tippeket találsz a design elkészítéséhez. Továbbá egy listát is tartalmaz a segédlet azokról az arculati elemekről, melyeket nem érdemes kihagynod akkor, ha egységes megjelenést szeretnél kialakítani az online felületeiden.

Ingyenes Arculati checklist és mérettáblázat Canva sablonokhoz